tirsdag 7. september 2010

Eplepai.

Igår måtte jeg lage eplepaien igjen, vi hadde alle så lyst på :) Ikke så sunt , men man må jo unne seg litt da og så er det jo epler i da :) "ler"
Denne gangen fikk jeg tatt bilder, ikke dårlig at jeg husket på det. Er litt uvant å tenke at jeg kan bruke dem i bloggen, har jo ikke hatt bloggen så lenge.
Ellers driver jeg å strikker til barnebarna, men det går litt tregt for mine skuldre er ikke så bra. Er ikke bare når man har fibromyalgi, da slår det ned når man minst aner det og da må man ta en liten pause :( Men men... det går jo over igjen og så virker man en stund igjen :)
Skal prøve å legge ut bildene igjen, for se om jeg for dem i riktig rekkefølge nå da :) Skal prøve tipset jeg fikk av http://tovepia.blogspot.com/ , takk for tipset klem.
Ferdigstekt. Nammm.....

Her er den ferdig til å stekes :)

Det så litt vanskelig ut Tovepia, må nok få litt hjelp til å prøve måten din, er ikke så skarp på data :) Men jeg gir meg ikke, skal nok få det til :)) Bildene ble jo feil igjen... men men.... Bedre lykke neste gang :))

                                                           Ønsker dere en fin dag, klem :)

2 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Åh..eplekake er så godt!
I helgen lagde jeg eplekake med smuldrelokk og brunt sukker, sitron og kanel over eplene...nam..

Ha en fin ettermiddag :O)

Tovepia sa...

Eple kaka så herlig ut!!
Man kan bli helt utslitt av å sitte å datan å prøve seg fram;) Windows Live writer må lastes ned, men er gratis, og etterpå finner du programmet når du går inn på All programs på Pc'en. Du får bare trykke ivei, det er slik jeg lærer, man kan ikke gjøre så mange feil; så får bildene komme litt hulter til bulter;) Vet ikke om du legger inn bilder underveis mens du skriver, eller om du legger dem på etterpå, det kan og ha betydning.
Nyt kvelden og klem fra meg;)