mandag 6. september 2010

Camping !!!

Da har helgen gått til å pakke ned campingen. Litt trist  at man ikke fikk brukt vogna så mye iår, men det har jo ikke vært noe vær til det. Får håpe på bedre vær til neste år vel :)

Jeg har også fått malet min seng ferdig og den ble riktig fin. Er så lei furu nå og da er det greit med en lys farge. Jeg har valgt en farge som hetter "dun" og den er riktig fin :) Nå er det bare å få den flyttet hit da!!!

Igår bakte jeg en eplepai som jeg fant en oppskrift på nettet, det er den beste eplepaien vi noen gang har spist. Men som vanlig glemte jeg å ta bilder av den, må jo snart lage ny så da kan jeg jo gjøre det da :) For den vil jeg anbefale dere å lage, skal finne oppskriften også å legge den ut her da :)

Her er noen bilder av vogna våres før og etter vi tok ned teltet :
Koslig når været er bra :)
Etter, men vi hadde fint vær da når vi tok det ned :)

Fikk satt opp hekk iår og det var veldig deilig :)

Trillebårren min :)

Forstår ikke hvorfor bildene ikke legger se i den rekkefølgen jeg legger dem inn, er det noen som vet hva jeg gjør feil ???
Blir glad for svar :)


Ønsker alle en fin dag :)
Klem fra meg.

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Apropos bilder, vet ikke hvorfor, men jeg skriver alle innleggene mine i Windows Live writer. Da skriver jeg teksten først og legger inn bildene etterpå.
Sikkert vemodig å pakke sommeren sammen, har aldri feriert i campingvogn, men det høres så koselig ut;)
Nyt uka og klem fra meg;)

Hjertedamas blogg sa...

Hei!!!! Hvor camper dere? Bevøy???? Vi camper på Larkollen:DDDD Ser at du har lagt deg til om følger i bloggen min, og jeg ønsker velkommen:DDDDD Jeg legger meg til hos deg, Klemz