onsdag 8. september 2010

Decoupage.

Jeg er en ivrig blogg følger, for jeg syntes at det er så morsomt å se alle de fine ting dere lager og alle fine bildene dere legger ut :) Jeg prøver også på denne måten å lære meg en del ting om hvordan dere gjør. Det er jo liksom en hel verden for seg selv får oss som liker hobbyer :) Når man går hjemme sånn som meg... så er det koselig å ha kontakt med andre som er glad i å dele hobbyene sine med seg. Jeg vil også takke for kommentarene, morro å se at noen følger min også. Og takk for gode råd :)
Idag har jeg en stille og rolig dag, trenger det nå!! Skal få hengt opp de hyllebåndene ( som jeg har skrevet om før ) vet forsatt ikke riktig hvordan jeg skal få hengt dem opp. De er hvite og skal være på kjøkkenet, da må jeg ha en mulighet til å få tatt dem ned og vaske dem iblandt også. Men det blir vel en løsning på det!!
Igår fikk jeg kost meg litt med decoupage, det var lenge siden nå. Laget mye før og solgte ganske mye av det, men ble litt lei. Så nå var det litt morro igjen :)

Syntes det ble litt søte :)

Ønsker der en forsatt fin dag, klem.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så lekre de ble, helt nydelige.
Ønsker deg en fin onsdag.
Klem fra Mio

snakkemunn sa...

Nydelig ble de. :))

Kort og Søm sa...

Så fint det ble!
Ja, det er mye bra her i bloggverden, inspirasjon i bøtter&spann...*smiler*...

Ha en fin ettermiddag,
klem :O)

Barbros lille atelier sa...

Nydelige esker med vakre roser!

Ha en fin kveld!

Klem

Nina sa...

Hei Linda. Så sarte og romantiske esker di har laget ;). Ikke sant bloggverden er en oase av inspirasjon og motivasjon. Eller bare masse fint å titte på dersom man er litt sliten og mangler energi.

Fikk i hvert fall veldig lyst på eplekake ette å ha lest igjennom det forrige innlegget ditt. Spørs om det ikke blir en langpanne i ettermiddag nå.